F.A.Q > Til Hilfrs > Oftest stillede spørgsmål

Forsikringsbetingelser mellem Tryg og Hilfr

Tryg Forsikring har i samarbejde med Hilfr sammensat en forsikringsløsning, der sikrer økonomisk tryghed, til både dig der bestiller en rengøringsopgave og  til Hilfr, der udfører rengøringsopgaven. Der er tale om en ulykkesforsikring, der dækker personskade for Hilfr samt en tings- og bygningsforsikring, der dækker skader, hvor Hilfr ved et uheld kommer til at ødelægge noget i dit hjem.

I tilfælde af en skade, er det forsikringsbetingelserne, der gælder. Du finder faktabladet og betingelserne her nedenunder.

Du anmelder skaden ved ved at udfylde skadeanmeldelsesformularen, som du finder ved at trykke her. Skadeanmeldelsesformularen sendes direkte til Tryg via hilfr@tryg.dk

Forsikringen er obligatorisk og afregnes som en del af betalingen til Hilfr.dk.