F.A.Q > Til Hilfrs > Oftest stillede spørgsmål

Forsikringsbetingelser mellem Tryg og Hilfr

Tryg Forsikring har i samarbejde med Hilfr sammensat en forsikringsløsning, der sikrer tryghed for både kunde og rengøringshjælper. Der er tale om en ulykkesforsikring, der dækker personskade for Hilfr samt en tings- og bygningsforsikring, der dækker skader, hvor Hilfr ved et uheld kommer til at ødelægge noget i dit hjem.

I tilfælde af en skade, er det forsikringsbetingelserne, der gælder. Der er mere information om forsikringen her i dette Faktaark 2018 samt her i Forsikringsbetingelser 2018.

Du anmelder skaden ved at skrive til os på [email protected] eller ved at bruge kontaktfunktionerne her på siden med information om rengøring og skade. Derefter sender vi link til online skadesanmeldelse hos Tryg.

Forsikringen er obligatorisk og afregnes som en del af betalingen til Hilfr.dk.