F.A.Q > Til Hilfrs > Oftest stillede spørgsmål

Hvad indeholder en typisk rengøringsopgave?

Vi opfordrer til at lave en klar forventningsafstemning inden opgaven udføres, da behov og ønsker varierer. Men en typisk rengøring, hvor der er afsat realistisk tid til opgaven, vil indholde:

Køkken
Alle overflader bliver vasket og tørret af. Armatur og håndvask bliver skrubbet og der bliver støvsuget og vasket gulv. Hvis du for eksempel ønsker din ovn eller dit køleskab rengjort skal du blot informere den pågældende Hilfr om det i chatsystemet eller når vedkommende dukker op.

Badeværelser
Spejle bliver pudset og støv bliver tørret væk med en fugtig klud. Håndvask, armatur, toilet og bad bliver skrubbet, så det skinner. Der bliver ydermere støvsuget og vasket gulv.

Værelser og stue
Fodlister og overflader bliver tørret af og støv fjernes med en fugtig klud i stue, værelser og gange. Dine spejle bliver pudset og der bliver støvsuget og vasket gulv i alle rum. Hvis der er lagt rent sengetøj frem, bliver dette også skiftet.

Bemærk: Vores smarte chatsystem gør det nemmere for kunde og Hilfr at kommunikere og er med til at sikre en god oplevelse for begge parter. Her kan kunden altså beskrive rengøringsopgaven i detaljer og forventninger afstemmes.

Det er selvfølgelig afgørende at have et realistisk forhold mellem opgaven og tiden afsat til opgaven. Det kan derfor være hjælpsomt også at gøre opmærksom på hvad den pågældende Hilfr ikke behøver bruge tid på.

Eksempel:  
”Kære Hanne, når du kommer for at gøre rent på mandag, må du meget gerne fokusere ekstra meget på at vaske gulvet i stuen og derfor behøver du denne gang ikke gøre rent i køkkenet”.